Sep 22

Metoda “Intreaba-l pe profesor ceva”

Aici ai nevoie de niste colegi cu care te intelegi bine.

Sa zicem ca sunteti 3 colegi: A B C si D.

asezare a b c d

Cand A vrea sa copieze, tuseste odata. In acel moment B sau C sau D trebuie sa cheme profesorul la ei sau sa se duca la profesor sa-l intrebe ceva. In acest timp A poate copia ca porcul.

Cand B are nevoie sa copieze, tuseste si unul dintre A C sau D incep sa puna intrebari profesorului si sa-i distraga atentia. In acest timp B poate sa copieze linistit.

E bine sa stati cat mai departe unul de celalalt, tocmai ca atunci cand unul tine de vorba profesorul, ceilalti 3 sa poata copia.

Exemple de intrebari:

 • etc
 • la punctul 2 trebuie sa si desenam figura pe hartie?
 • ce ne dati acum ne mai dati si la teza?
 • cate puncte valoareaza intrebarea 5? dar daca fac doar punctul a si d?

9 Comentarii la “Metoda “Intreaba-l pe profesor ceva””

 1. amurg says:

  da e buna metoda , dar intrebarile alea sunt de oamnei imbecili:)) chiar ma fac sa rad..

 2. rares says:

  =)))))

 3. Alinush says:

  Omg=)) Geniala chestia..

 4. Cristina says:

  =)),,copiaza ca porcul” =)) buna metoda mersi.

 5. VirusMan says:

  :) ) Porci mei asa fac:))

 6. stef david says:

  Sa zicem ca sunteti 3 colegi: A B C si D. 3 colegi da 4…. oricum super tare ideea :P

 7. bla43 says:

  asa facem maine la teza!!!

 8. Alex says:

  nu cu intrebari deastea….cel mai bine ar fi sa chemati profesorul la voi si in timpul acesta restul sa poata copia.Cand vine profesorul,te apuci sa explici despre subiecte,eventual te dai prost ca sa castigi timp gen: “domn profesor eu sunt mai greu de cap,la sibiectul 1 trebuie sa scriem XX alea din carte cu liniute sau sa facem nush ce?”…si tot asa pt B,C,D……recomand la liceu copiatul pe RIGLE TRANPARENTE.Doar ca numai voi o sa stiti ce ati scris.Cu creion mecanic cu mina de 0.5+stergi partea din spate a riglei transparente cu guma de sters si te apuci sa scrii.Daca reusesti sa scrii cat mai mic,poti scrie si 8 randuri unul sub celalalt,foloseste prescurtari ca sa intelegi ce ai scris si sa scri cat mai mult.Asa am fentat teze si lucrari de liceu cat cuprinde:P:P:P merge si cu echere.Riglele de preferat ar fi sa le tineti in maneca la incheietura si sa aveti bluza cu maneca lunga.Daca aveti mai multe rigle numerotati la inceput I,II,III,IV si sa stiti cam ce aveti pe fiecare si le puneto una sub alta in meneca.Cand nu se uita proful si vreti sa copiati ceva de pe rigla III,scoateti rigla III.Puteti sa o tineti de preferat pe foaia A4 deoarece gri-ul de la mina se vede mai bine pe foaia alba,sau sa stati undeva unde bate lumina pe rigla spre ochii vostrii ca sa vedeti reflexia la ce ati scris.Daca vine proful o bagati usor fie in maneca fie intre carti.Spor! merge sigur daca nu atrageti atentia.Eventual va faceti ca scoateti o rigla si trageti o linie si o lasati pe banca:P:P:P:P

 9. Aly says:

  Asta voi face maine

Comenteaza!