Sep 26

Metoda “Nu mi-am trecut numele”

Metoda asta merge foarte bine la testele grila.

Cand duci lucrarea la sfarsit la profesor de obicei auzi in jurul tau: “Bai, la 1 era C, la 5 era D, etc”. Sau pur si simplu in galagia de la predarea lucrarilor auzi raspunsurile corecte.

In acel moment, ii zici profesorului: “Ma scuzati, am uitat sa-mi trec numele“. Iti iei lucrarea, iti treci numele si modifici raspunsurile cu cele corecte.

Bafta!

15 Comentarii la “Metoda “Nu mi-am trecut numele””

 1. cristina says:

  pai eu fac asa si daca imi spune sa stau si sa scriu numele la catedra langa profesor?
  nu merge chestia asta….ca doar profesorii nu sunt atat de neconstienti ca vrem sa mai scriem ceva….

 2. Fituica says:

  Metoda presupune ca profu sa stranga lucrarile “din picioare”. Iar in picioare, langa prof, nu ai cum sa scrii, ci tre sa te duci la loc la tine in banca. Orice metoda merge si nu merge in anumite cazuri. De asta sunt mai multe metode, sa aveti de unde sa alegeti.

 3. alina says:

  eu am facut odata asa si m-a depunctat ca am taiat pe acolo. dezavantajul la testul grila e ca numai un raspuns ai voie sa pui.

 4. Bianca says:

  Daca le strange profu si se duce la catedra cu ele ii spui din banca de nume si te duci la el si ii spui am uitat pix si te duci cu lucrarea inapoi in banca. La mine in clasa e intotdeauna harmalaie si nu o sa`si dea seama profu :) )

 5. No_name says:

  Nu stiu daca merge ca eu am niste profi foarte indulgenti si sunt atenti la orice faci in clasa .

 6. Tibi says:

  O metoda foarte buna. O folosesc de vreo 3 ani si pana acum a functionat perfect.

 7. midnight says:

  ideea este se nu-ti iei un pix cu tine si sa dai cu picu pe deasupra

 8. lorin says:

  Eu la teza am facut astfel: nia dat subiectele si nah miam cumparat caiet la fel care ii lam dat profei si am scris subiectele toate de la literatura care ti lea dat sa inveti eu am scris toate de ex am scrie caracterizare comisul ionita asta nea dat am scris acasa am lasat loc pt titlu si alea si am lasat pag libera apoi am scris alea de la gramatica si am avut ogramada de timp:Dsper sa va mearga succes mie mia mers si am profa de romana de 6 ani si nu sa prins;)

 9. lorin says:

  adica e la scoala de 6 ani nu ca are 6 ani:)))

 10. Deutz says:

  Cristina se vede cata gramatica stii :) ):))=)) Neconstienti? Mai treci si tu pe la orele de romana poate iti mai intra si tie ceva in capsorul ala.

 11. Diana says:

  unii profi nuti mai dau lucrarea inapoi ca o sa zica ca o sa iti recunoasca si asa lucrarea ..

 12. Cristi says:

  Am incercat o zis ca nui nik ca stie acui ii aia nesemnata \:(
  Da te duci incet spre catedra si cand auzi ceva de sprijine repede pe o banca si completezi am facut la Bio si am luat 10 xD

 13. adelyna says:

  :) ) asa am fkt yo la franceza

  profa e ft. sensibila si calma sh nu si`a dat seama :) ) si la mate merge…ma uit in caiet apoi iau foaia k ii zis k am uita sa scriu numele si copy..

  sau scriem pe tabla apoi stergem dar nu cu apa..asa cu burete uscat
  asa profii nu obs :D

 14. Alex says:

  eh,asa nu merge.Va spun cum am facut eu odata la grila.Proful spunea raspunsurile la final si noi sa ne corectam cu rosu.Faceam 2 foi de lucrare la fel.La una scriam raspunsurile asa la plesneala,si la cealalta scriam doar numerele 1.2.3.4.5.6…etc.La final cand profesorul spunea raspunsurile,taiam pe foaia cu raspunsurile date de mine pe cele gresite si le scriam pe cele corecte si in acelasi timp scriam raspunsurile corecte pe foaia unde erau doar numerele.Sigur,scriam intentionat 3-4 grile gresite (din 25-30) sa nu bata la ochi ca e prea perfect.Si dadeam foaia cu raspunsurile corecte…A mers la mine de 3 ori(plus tot de-a tatea ori la inca 5 colegi din liceu).Bafta!

 15. Aly says:

  Am facut asta la testul de biologie, dar cred ca profa s-a prins…

Comenteaza!